VIP Matrix kampagne vender tilbage hos 24h Poker

Der er ekstra god grund til at lytte grundigt efter. 24h Poker har nemlig valgt at åbne op for deres populære Matrix kampagne igen, og den er ikke helt uden værdi.

I perioden 11. april og frem til den 10. maj, vil du nemlig have muligheden for at gøre dig fortjent til en lækker præmie.

Du kan både komme med til store freerolls, eller vinde sæder til den ugentlige €100.000 garanterede turnering, samt en komplet pakke til EMOP.

Det eneste du som spiller, skal opfylde, er at optjene et givent antal VIP Point i en specificeret periode.

Gå hele vejen

Hvis du vil have muligheden for at tage en helt stor præmie med fra denne kampagne, skal du optjene 550 VIP Point i enten 12 eller 28 dage.

Dette vil nemlig udløse henholdsvis det omtalte sæde til deres €100.000 turnering, og en pakke til en værdi af €1650 til EMOP.

Alternativt kan man også optjene 60 VIP Point i 28 dage, og dette vil udløse et sæde i en €3000 freeroll samt €30 i kontant beløb.

Som altid kan du både optjene de daglige point via cashgames, Sit & Go og MTT turneringer.

Besøg 24h Poker

Enhver kunde der har prøvet at spille hos 24h Poker, ved også godt at de har markedets bedste tilbud, og derfor bør du besøge deres hjemmeside.

Her vil du med et enkelt klik kunne læse alt om månedens udvalgte kampagner, og de er alle med til at sikre dig en ekstra høj værdi for din aktivitet.

Husk også at du kan kombinere alle igangværende kampagner med det store VIP Program, der giver dig mulighed for at få kontante beløb så snart du har lyst til det.

Klik på linket herunder, og så er du kun et lille skridt fra de gode tilbud.

Besøg 24h Poker