Vind ekstra julegave med Ladbrokes Winner Wonderland

I en tid hvor det kun bliver koldere og koldere har flere og flere pokerspillere fået indtaget computeren og gjort sig klar til at nyde et spil poker mens travlheden breder sig i denne juletid. Hos Ladbrokes Poker har du muligheden for at vinde en ekstra fed gave til dig selv når julen er overstået med deres fantastiske Winner Wonderland promotion som løber af stablen fra 26. december til 2. januar.

Præmier for €30.000

Den store promotion som du automatisk kvalificerer dig til ved at optjene point ved alt pengespil hos Ladbrokes Poker i den omtalte periode, giver dig muligheden for at få del i præmier for mere end €30.000 som bare venter på at blive vundet. Du kan vinde alt lige føre høretelefoner, docking stations, iPhone 4, LCD fjernsyn, scootere eller en uforglemmelig ferie for dig og dine kære. Hele den fantastisk promotion ender med en stor finale hvor vinderen der har optjent flest point vinder en flot ferie til Las Vegas der har en værdi af hele £7.000.

Med denne flotte promotion er der altså alle muligheder for at du kan vinde en ekstra cool julegave til dig selv i det store race der giver spillere på alle niveauer chancen for at vinde en rigtig flot præmie. Du optjener automatisk point til den store promotion mellem 26. december og 2. januar og således skal du altså bare sætte dig ved computeren og få spillet en masse skattefrit poker hos Ladbrokes Poker.

Noget for alle

Der vil med andre ord være noget for enhver smag når denne store promotion løber af stablen, og det har aldrig været nemmere at vinde en flot gave til sig selv i den store promotion der samlet set har en værdi på over €30.000. Det er værd at ligge mærke til at denne promotion løber i forholdsvis kort tid, så du behøver altså ikke at spille løs i et halvt år for at gøre dig håb om at vinde en af de fine præmier.

Spil hos Ladbrokes Poker