Vind adgang til WSOP

WSOP_logo_sort_ramme_580x580

World Series of Poker – WSOP – er også kendt som “VM i Poker”, og når WSOP løber af stablen hver sommer i Las Vegas, flokkes pokereliten til fra nær og fjern, for at spille med om de gigantiske præmiesummer og hæderfyldte pokertitler.

I 2008 vandt danske Peter Eastgate den største titel af dem alle, da han vandt $10.000 WSOP Main Event, og en samlet førstepræmie på mere end 50 millioner kroner.

WSOP Main Event samler hver sommer tusindvis af spillere, og når der resterer bare ni spillere – The November Nine – sættes spillet på pause i et par måneder, inden spillerne igen vender tilbage i november, for at spille om størstedelen af pengene.

Der er så store penge på spil, at flere af November Ninerne benytter ventetiden på at flytte til et land med mere gunstige skatteforhold, når det kommer til pokergevinster.

Resten af tiden bliver brugt på studere modstandernes stats på nettet, og øve finalebordet igennem talrige gange, for at overveje, hvilke spillere man kan udnytte og hvordan. Derudover kan alle spillerne se frem til lukrative sponsor-aftaler med forskellige poker- og coachingsites, som køber reklameplads på spillernes tøj ved finalebordet. De såkaldte patches. Spillerne nærmest ligner speedway-kørere på afveje, når de sidder ved bordene, og det synes længe siden, at WSOP finaleborde blev udgjort at typer som Amarillo Slim, Doyle Brunson og John Moss.

Nu er der i stedet nye navne, nye profiler og nye stjerner i pokerverdenen, og hvert år under WSOP, fødes der nye legender ved verdensmesterskaberne i Poker.

Det er ikke kun WSOP Main Event, der er på programmet under WSOP. Faktisk afvikles der hvert år mere end 60 turneringer/events, og i de senere år har WSOP også bredt sig udenfor USAs grænser, hvor der nu også afvikles WSOP Europe og WSOP APAC (Asia/Pacific). Det største er selvfølgelig WSOP i Las Vegas, men man kan håbe WSOP Europe vokser sig større i de kommende år, så særligt den populære European Poker Tour, kan få lidt mere konkurrence på europæisk jord.

 

Vind adgang til WSOP online

Online medier som den danske pokerportal ClassicPoker dækker også WSOP med pokernyheder, hvor der stilles skarpt på de danske lykkeriddere, som har krydset Atlanten for at gnubbe albuer med de bedste af de bedste ved livebordene. Her går jagten på millioner af dollars, og listen over danskere der har haft WSOP-succes i Las Vegas, vokser sig længere år for år.

Du kan selvfølgelig vinde adgang til WSOP online, og det kan du hos forskellige pokersites på forskellige tidspunkter. Det kommer ofte an på, hvilket pokersite der er hovedsponsor ved WSOP, for det er typisk her, du finder online satellitterne med WSOP billetter på spil.

De seneste par år har det været 888Poker, som har været sponsor på WSOP, og sålænge dét er tilfældet, kan du finde satellitter der.

Vind adgang til WSOP hos 888poker.dk >>

 

888-poker-580x330