Unibet Open 2011 med 4 helt nye destinationer

Unibet Poker er allerede kommet ud med programmet for den fantastiske live poker serie Unibet Open. Næste år vil der være 4 helt nye destinationer på programmet og der er endda også tilføjet et par ekstra turneringer der bliver afholdt online. Disse tiltag er alt sammen for at gøre det hele mere attraktivt for spillerne og for at give endnu flere chancen for at deltage i deres turneringer.

Koordineres med WSOP

Unibet Poker har endda sørget for at koordinere det med WSOP, således at det ikke kulminerer med hinanden som det hidtil har gjort og som har skabt nogle komplikationer, da man naturligvis ikke både kan deltage ved WSOP i Las Vegas, og ved Unibet Poker på europæisk grund.

Der vil blive afholdt hele 3 online turneringer som et led i Unibet Open og disse blive afholdt i Maj, juli og oktober med et indskud på €1.200 mod €1.500 som det normalt koster at deltage i live turneringerne.

Det bliver helt sikkert spændende at se hvordan det hele forløber næste år og om Danmark kan forsvare deres samlede sejr i 2010.

Du kan se det samlede program for Unibet Open 2011 her:

10.-13. marts Malta
9.-12. juni Barcelona, Spanien
25.-28. august Dublin, Irland
1.-4. december Riga, Letland

Der vil helt sikkert komme en masse gode tilbud fra Unibet Poker op til de kommende Unibet Open turneringer, hvor du kan vinde din adgang via deres online poker satellitter og online poker kvalifikations turneringer.

Hold øje med turneringerne

Hold derfor øje med din Unibet Poker klient når vi nærmer os de kommende datoer, hvor du helt sikkert vil kunne finde en masse gode satellitter. Er du ikke allerede kunde hos Unibet Poker kan du oprette dig som kunde her, og få en eksklusiv Unibet Poker bonus på op til €1.000. Bonussen er ikke afhængig af hvor meget du indbetaler eller at du bruger en bestemt Unibet Poker bonuskode. Så længe du opretter dig her får du helt automatisk dette formidable tilbud.

Du har i alt 30 dage til at spille bonussen fri. Bonus udbetales i 10 rater efterhånden som du optjener points og dermed bliver der kontinuerligt frigivet penge til din poker konto.

Lav Unibet bonus konto her