Turneringer uden rake hos Party Poker

De har gjort det før, og nu gør de det igen. Party Poker var de første til at udbyde ægte penge turneringer uden gebyrer tilbage i 2010, og nu har du igen mulighed for at spille gebyrfri poker. I hele januar måned vil alle gebyrer på MTT turneringer være skåret væk, og det betyder at du kan spare tusindvis af kroner på dit spil hele måneden ud. Tilbuddet gælder fra den 1-31. januar, og der er ingen begrænsning på hvor mange turneringer du kan være med i. Er du derfor vild med online MTT events bør du ikke gå glip af Party Poker.

Et gavmildt tilbud

Siden at Party Poker ikke tjener penge på at man spiller med i deres MTT turneringer i denne måned er dette virkelig et gavmildt tilbud, og det er også derfor at det kun er tilgængeligt i januar måned. En af de helt store fordele ved denne kampagne er at de garanterede præmiepuljer ikke er blevet fjernet, så du kan stadig spille med om tårnhøje præmier selvom du ikke betaler et gebyr for at deltage. Det er derfor på alle måder værd at kigge forbi Party Poker og fejre denne uhørt gode promotion.

Få en bonus på op til 3000 kroner

Party Poker vil i forhold til den nye liberalisering af spillemarkedet gerne byde alle danske kunder velkomne til deres pokerside med en uhørt flot bonus. Ved at indtaste koden RIDE500 under tilmelding vil du automatisk få en 100 % bonus på op til 3000 kroner når du laver din første indbetaling af penge til din konto. Efter du har spillet din bonus fri kan du med fordel bruge dine optjente point på at købe store bonusser i deres fornemme VIP program der giver dig mulighed for at få op til 50 % i rakeback.

Registrer dig hos Party Poker