Stort rake race i december hos Betsson Poker

Der går næppe en måned uden at Betsson Poker smider en masse ekstra værdi efter deres loyale spillere, og endnu engang kan du nu være med i et stort rake race med masser af fede præmier. Betsson Poker har nemlig valgt at smide hele $100.000 i puljen i denne omgang, og det er også muligt at indkassere et sæde til den store GSOP Live turnering i Salzburg senere på året. Er du derfor i tvivl om hvor du skal spille poker kan det varmt anbefales at man vælger Betsson Poker.

Alle typer af poker tæller

For at være med i denne kampagne skal du optjene så mange player points som du har mulighed for frem til den 31. december, og alle typer af poker tæller med. Det er således ligegyldigt om du spiller turneringer eller cashgames. På denne måde kan man få mere værdi ud af ens spil ligegyldigt hvilken variant af poker som man er mest glad for, og det er noget som gør dette tilbud ekstra godt. Vinderen af det store rake race vil få en kontant præmie på $8000, og det må jo siges at være en ganske flot gevinst.

Spil med nu

Har du derfor for længst besluttet dig for at du gerne vil være med i kampen om de mere end en halv million kroner som Betsson Poker donerer til deres spillere, så skal du bare oprette en konto nu og gå i gang med at spille. Du har også mulighed for at kvalificere dig til en stor $5000 freeroll hvor det omtalte sæde til GSOP Live Salzburg er på højkant, så man kan roligt sige at der er ekstra gode grunde til at spille hos Betsson Poker i den kommende tid.

Opret din konto nu og få også en stor poker bonus på samme tid.