Sportsbetting for begyndere

Sportsbetting guide for begyndere

Betting kan være utrolig uoverskueligt, især hvis man ikke har den helt store viden omkring det. Der er nemlig ikke den sportsgren, som du ikke kan bette på, og der er næsten heller ikke det marked, som du ikke kan få lov til at spille på.

Asian handicap og wincast er blot nogle af de markeder, som rigtig mange nybegyndere ikke kender til, og man kan lave mange fejl, hvis man ikke har sat sig ind i, hvad de forskellige spil betyder.

I denne artikel vil du få en komplet guide over, hvordan du bedst kommer i gang med at bette som nybegynder, og hvordan du undgår at lave de mest klassiske begynderfejl.

Vi lægger ud med de fejl, som flest nybegyndere begår.

Bet aldrig blindt på favoritterne

En af de største fejl nybegyndere laver er, at de udelukkende spiller på favoritterne til de lave odds, da de jo ikke kan gå galt. Favoritterne fejler dog rigtig ofte, og det er bittert at tabe 1.000 kr. fordi man kunne vinde 100 kr. på et odds 1.10.

En af de største fejl nybegyndere laver er, at de udelukkende spiller på favoritterne til de lave odds, da de jo ikke kan gå galt.

Du bør altid kigge dybere i kampen og analysere den, før du vælger at placere et odds. FC Barcelona står rigtig ofte i dette lave odds, men har du undersøgt om Messi, Suarez og Coutinho er med. Hvis ikke, så er sandsynligheden for en Barcelona sejr pludselig mindre, og så står du med et rigtig dårligt odds i hånden.

Favoritterne fejler dog rigtig ofte, og det er bittert at tabe 1.000 kr. fordi man kunne vinde 100 kr. på et odds 1.10.

Hold dig til singler i stedet for kuponspil

Endnu en fejl som mange nybegyndere laver er, at de vil putte rigtig mange kampe på den samme kupon. Ja, det giver dig muligheden for at vinde en stor gevinst for en lavere indsats, men problemet her er, at du vil tabe langt størstedelen af gangene, og så taber du flere penge, end hvis du havde sat et stort beløb på en enkelt kamp.

Hver gang du tilføjer en ekstra kamp til din kupon, så forringer du dine egne chancer for succes.

Hver gang du tilføjer en ekstra kamp til din kupon, så forringer du dine egne chancer for succes. Der er heller ikke noget værre, end hvis man har lavet en kupon på fem kampe, de første fire er gået hjem, og så kan man se det latterlige odds 1.17 man tog med ende uafgjort, og så taber man hele sin indsats.

Derfor er det langt bedre at fordele sit indskud på alle kampene, og spille dem enkeltvis. Du vil opleve, at du vil have langt større succes med dette, og det vil give dig langt flere positive oplevelser.

Lad være med at sætte indsatsen op, fordi du har vundet

Hvis først man har vundet en, to elle tre kampe i træk, så begynder man at tro, at man kan det hele. Det får ofte mange nybegyndere til at hæve indsatsen, da de ligeså godt kan vinde flere penge, når de nu er blevet til oddsguder.

Desværre vender heldet desværre rigtig hurtigt igen, og så står du med håret i postkassen og en konto der siger nul kr.

Derfor bør du ikke lade din indsats stige, bare fordi du rammer flere kampe i træk og begynder at vinde. Hold fortsat indsatsen på det samme, og hvis du så over en lang periode har vundet stort, så kan du stille og roligt begynde at forøge din indsats.

Overstående var det typiske fejl, som en nybegynder begår, og herunder vil du kunne læse nogle tips til, hvordan du bliver en bedre oddser.

Spil altid til det højeste odds på nettet

For dig virker det måske ulogisk, at du skal have en konto hos de fleste bookmakere, bare fordi forskellen på et odds er 0,1. Dette lave odds kan dog have en stor betydning for dig, hvis du ønsker at blive professionel.

Spiller du høje beløber, så bliver 0.1 hurtigt mange penge på den lange bane. 1.000 kr. hvor du misser 0.1 i odds, vil du altså miste 100 kr. i profit hver gang. Laver du bare 3 væddemål om dagen, så vil du i gennemsnit miste 9000 kr. i profit, fordi du ikke lige orkede at spille til det højeste odds.

Derfor hvis du vil have succes med betting, bør du altid undersøge, hvor du kan få det højeste odds, og derefter placere dit væddemål der.

Derfor hvis du vil have succes med betting, bør du altid undersøge, hvor du kan få det højeste odds, og derefter placere dit væddemål der. Det kræver lidt ekstra arbejde, men det er uden tvivl det værd, hvis det kan gøre dig til en vindende spiller.

Analyser og lav din egen chancevurdering af kampene

Når en bookmaker skal sætte et odds, gør de det ved at vurdere chancevurderingen i kampen. De vurderer hvor stor sandsynlighed der er for alle udfald på et givent marked, og derfra kan de sætte deres odds.

Vurderer de, at der er 50 % sandsynlighed for, at der kommer over 2.5 mål i en fodboldkamp, så vil det svare til odds 2. Bookmakeren skal dog altid have en fordel, så de vil typisk sætte dette odds til odds 1.90.

For at du har fået et godt odds, og fundet værdi i et odds, kræver det, at du har lavet en chancevurdering, der er højere end bookmakerens.

For at du har fået et godt odds, og fundet værdi i et odds, kræver det, at du har lavet en chancevurdering, der er højere end bookmakerens. Dette kan du gøre ved at undersøge kampen til bunds, og se, om du har fundet nogle informationer, som bookmakeren ikke tager højde for.

Øser det ned og ligger der masser af vand på banen, så kan det reducere antallet af chancer i en fodboldkamp, og dermed sørger for færre mål.

Denne information har bookmakeren sjældent taget højde for, og det kan netop være det, der gør forskellen. En anden forskel kan være motivationen, udskiftninger i truppen, skader eller karantæner.

Har du eksempelvis kendskab til sygdom i truppen inden bookmakeren kender den, så skal du skynde dig at placere dit bet. Her har du nemlig en chancevurdering, der er højere end bookmakerens, og så kan du fange dig et godt odds med masser af værdi.

Vil du vide mere? Næste gang ser vi på sportsvæddemål for proffer