Spil med om USD 10000 for en dollar hos Full Tilt Poker

Der er masser af gode grunde til at oprette sig som ny kunde hos Full Tilt Poker. Med en placering som verdens 2. største pokerside og et utal af generøse tilbud, er Full Tilt Poker det oplagte valg til spillere på alle niveauer og i alle aldre der leder efter masser af spændende tilbud. Hvad enten du er til store turneringer, masser af cash games på alle niveauer, eller blot vil spille traditionelle spil som No Limit Texas Hold’Em, har Full Tilt Poker masser at byde på.

Daily Dollar er populær

En af de mere spændende turneringer hos Full Tilt Poker er uden tvivl deres daglige ’Daily Dollar’ turneringen. Med et indskud på blot $1, og en garanteret præmiepulje på hele $10.000 er turneringen det oplagte valg for hobby og amatørspillerne der leder efter en god turnering med en enormt stor garanteret præmiepulje. Det lave indskud er yderst attraktivt for spilere der har en lille bankroll, og derfor er turneringen også mest interessant for småspillere der dog alligevel leder efter et godt tilbud for små penge.

Vinderen af denne turnering vil modtage minimum $1.500 for sin gevinst, og det er altså 1.500 gange pengene tilbage hvis sejren skulle komme i hus. Dermed er ’Daily Dollar’ det ultimative tilbud til knap så øvede spillere der leder efter et brag af en spændende turnering.

Den store turnering er uden tvivl det bedste tilbud til småspillere der vil spille med om store garanterede præmiepuljer for minimalt små indskud. Turneringen kører hver eneste dag hos Full Tilt Poker og dermed kan du hver dag give turneringen et forsøg og forhåbentlig gå hen og vinde turneringen.

Opret dig nu

Opret dig som ny kunde og modtag en 100 % Full Tilt Poker bonus på helt op til $600. Benyt koden RIDERS600 når du opretter din konto og få markedets bedste bonus hos Full Tilt Poker!

Spil hos Full Tilt Poker