Spil med i Bet24 ChampionChip med 200.000 USD garanteret

En af de mest spændende turneringer på de europæiske sider er uden tvivl ChampionChip turneringen, som afholdes hver søndag hos Bet24. Turneringen har en massiv garanteret præmiepulje på hele $200.000, og du kan hver søndag spille med når slaget skal stå sin gang for blot $190+$10.

En af de blødeste turneringer

Den store turnering regnes for at være blandt de mest bløde, når det kommer til modstanden, og det er endnu en god grund til at dyste med hver søndag, når Bet24 slår dørene op til den største ugentlige pokerturnering på OnGame netværket.

Hver spiller vil få 2.500 chips og blinds varer hele 20 minutter. Det giver plads til en masse god poker, og du kan således få plads til masser af spil, når du spiller med i den store ChampionChip turnering.

Turneringen spilles hver eneste søndag og starter 18.30 dansk tid, og det er en stor fordel for de mange europæiske og danske spillere, der spiller med i ChampionChip. Det tidlige starttidspunkt gør nemlig, at man ikke behøver at tage fri fra arbejde, hvis en sejr eller et finalebord skulle være inden for rækkevidde, når den afgørende del af turneringen finder sted.

Kendt for at have mange fisk

OnGame netværket er generelt kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere, og det er således muligt at tage en stor gevinst med hjem med lidt held og en portion dygtighed.

Tag del i den store turnering hver eneste søndag og gør krav på din andel af den massive præmiepulje på intet mindre end $200.000.
Udover den spændende turnering som har et væld af gode kvaliteter, kan det også nævnes at Bet24 er officielt skattefrit for danskere, hvilket blot er endnu et godt argument for at spille med i den største ugentlige turnering hos Bet24 Poker.

Spil på Bet24 Poker nu.