Spil ChampionChip hver uge hos Mermaid Poker

Hos Mermaid Poker er de vilde med store turneringer, og efter at de nu også har en klient på Ongame netværket, er antallet af events steget markant.

Det betyder blandt andet at du hver søndag kan spille med i den store ChampionChip turnering som har en garanteret præmiepulje på $250.000.

På trods af at der er langt over 1 million danske kroner i garanteret præmiepulje, betyder det dog ikke at du skal betale hverken en hel eller halv formue for at deltage.

Prisen er nemlig kun på $190+$10, og der er mulighed for at kvalificere sig via satellitturneringer der starter på $2+$0.20 i indskud.

Fremragende struktur

Hver deltager i ChampionChip turneringen vil starte med 5.000 chips. Derudover vil hvert niveau vare 20 minutter, så der er virkeligt tale om en god og dyb struktur i denne event.

Spillet foregår som sædvanligt i No Limit Texas Hold’Em formatet, så det er den variant der når ud til flest mennesker som her bliver spillet.

Turneringen starter allerede 17.00 dansk tid om søndagen, så man behøver nødvendig ikke at sidde oppe det halve af natten selvom man skulle nå langt.

Prøv den nye klient

På baggrund af samarbejdet med Ongame netværket, kan man som kunde hos Mermaid Poker opleve en ny og bedre pokerklient hvor der er flere tilbud.

Du finder talrige variationer af cashgames, Sit & Go og selvfølgelig MTT turneringer døgnet rundt. Derudover kan det nævnes at Ongame netværket er et af de blødeste i Europa, så der er virkelig tale om et godt sted at spille online poker.

Vil du i gang med den nye klient, kan du også få en solid poker bonus på op til $2500.

For at få del i dette tilbud skal du bare indtaste koden POKER2500 når du indsætter penge, og så vil din bonus blive overført.

Opret din konto her