Optjen point og modtag bonusser hos Party Poker

Direkte rakeback er aldrig noget der har eksisteret hos Party Poker, men hvem behøver også en fastsat bonus aftale når det er muligt selv at bestemme hvor meget værdi man får tilbage. Hos Party Poker kan du nemlig være en del af deres VIP program der hedder Palladium Rewards, og det er kun mængden af optjente point der bestemmer hvor meget effektiv rakeback du kan få. På denne måde er det nemt at udfordre sig selv til at spillere mere og optjene større rabatter, og der er noget for enhver smag i dette gennemtænkte VIP program.

Sådan får du rakeback

Ved at tilmelde sig Party Poker med koden RIDE500 vil man først og fremmest modtage en 100 % bonus på op til $500 når man laver sin første indbetaling af midler. Lige så snart du er færdig med at spille denne bonus fri vil du opdage at du har optjent en masse Party Points. Det er disse du kan bruge til at købe bonusser for, og imens du spiller dine indkøbte bonusser fri vil du opnå en rabat på op til 50 % i rakeback. Næsten alle disse bonusser indeholder desuden også et kontant beløb som du får overført til din konto så snart du har købt en bonus efter eget valg.

Forskellige VIP niveauer

Alt efter hvor mange point du optjener på et månedligt basis vil du få en position i VIP programmet hos Party Poker der afgør hvor gode bonusser du kan få. For de meget aktive spillere kan man ved at optjene enten 9.000 eller 40.000 point blive opgraderet til Palladium status som er det højeste niveau der eksisterer. Her er du sikret mindst 20 % i rakeback når du køber bonusser for dine point.

Prøv selv at finde ud af hvor meget værdi du kan få som kunde hos Party Poker og registrer dig nu.

Læs Party Poker anmeldelse her!