Nye Jackpot turneringer hos Unibet Poker

Der findes ikke noget mere underholdende end at spille online pokerturneringer, og for at gøre det lidt sjovere for dig har Unibet Poker nu valgt at lave en række særlige jackpot turneringer der giver dig muligheden for at indkassere en ekstra præmie på svimlende €20000.

For at kunne vinde den enorme jackpot skal du vinde begge de daglige turneringer der findes hos Unibet Poker, og går du hele vejen vil du altså kunne proppe mere end 150.000 danske skattefrie kroner ind på din bankroll. Er du derfor glad for turneringer og drømmer om den helt store gevinst bør du blive kunde hos Unibet Poker.

Billige turneringer

Disse særlige jackpot turneringer koster kun henholdsvis €1 og €3 at være med i. Der er mulighed for at lave 2 rebuys i hver turnering samt et enkelt add-on. Prisen på dette er €2 per rebuy og €1 for et add-on. Med disse lave priser kan alle være med, så der er ingen undskyldninger for ikke at prøve at få hele jackpotten hevet hjem til en selv. Du skal deltage i begge turneringer den samme dag for at kunne få udløst jackpotten, så husk at tilmelde dig dem begge hver aften hos Unibet Poker.

Lav €4 om til €20000

Du kan altså derfor lave €4 om til €20000 ved at spille med i disse turneringer, så det er en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Unibet Poker hvis du kunne tænke dig at udfordre dig selv og måske blive en hel del rigere. Der gives også en flot €1000 bonus til nye kunder der foretager deres første indbetaling, og der er endda også mulighed for at få rakeback. Opret dig derfor med det samme hos Unibet Poker og se om du kan blive den næste dygtige vinder af den store €20000 store jackpot.

Få din skattefri Unibet bonus her!