Ny jackpot hos Mermaid Poker

Er du vant til at spille No Limit Texas Hold’Em og synes at tingene går lidt for dårligt på de mindre borde, har Mermaid Poker løsningen til dig. De har nemlig netop lanceret en ny Bad Beat Jackpot, og du behøver ikke at spille på de dyre borde for at kunne vinde en enorm jackpot. Den nye såkaldte Mini Jackpot kører nemlig på et udvalg af No Limit Texas Hold’Em borde fra €0.05/€0.10 og op til €0.25/€0.50. Her skal du bare tabe med fire ens i 2’ere eller bedre og så vil du blive den næste store vinder hos Mermaid Poker.

Fast gebyr

Med lanceringen af den nye jackpot skal der også tages et gebyr fra hver hånd så jackpotten hele tiden stiger, og Mermaid Poker har valgt at sætte dette til blot €0.2. Det er et særdeles lavt beløb, og alligevel er det hele tiden med til at sætte fut i den samlede præmiepulje som både vil gøre taberen, vinderen og de øvrige spillere ved bordet særdeles mere velhavende. Du kan også selv bestemme om du vil spille 6-max eller 9-max, så du behøver heller ikke at ændre på den type af poker som du spiller til daglig.

€1000 tilføjet

På forhånd har Mermaid Poker valgt at afsætte €1000 til den nye jackpot, og som bekendt stiger beløbet hele tiden. Der er derfor konstant flere penge der kan vindes, så det kan være en rigtig god ide at skifte ens normale borde ud med disse nye hvor man altid har muligheden for at indkassere et beløb af den pæne slags hvis blot man oplever et stort bad beat.

Besøg Mermaid Poker med det samme og prøv disse nye borde hvor du kan vinde rigtig stort, og få op til €1000 i bonus som ny spiller.

Prøv den her