Multi table turnerings strategi del 5

Post bobbel spil.

Sidste del af MTT strategi omhandler situationen når boblen er sprunget som man siger. Der vil man ofte se en tendens til at spillet bliver endnu vildere – underligt nok. Det er som om, at alle de folk der sad helt stille før og bare håbede de kunne komme i pengene og få deres indskud igen, pludselig vågner op igen og nu har opdaget at der er langt større penge at gå efter.

Nu skal det tabte vindes hjem

Så sker der det at efter de har siddet og foldet op til boblen har mistet en masse chips grundet de store blinds og nu får de pludselig travlt med hente det tabte hjem igen. Derfor går de ofte all in preflop med marginale hænder i håb om at folk folder og de kan samle blinds og antes op. Derfor skal du nu skrue ned for tempoet igen og vente på du får dig en god hånd så du kan kalde et all in fra en short stack.

Ofte ser du dem sidde med en hånd som [k:s;10:h] eller [a:h;5:h] og har du en [a:d;j:s] – jamen så er du godt inde.

Nu hvor du er nået så langt i touren, og har fulgt disse råd burde du have et nogenlunde udgangspunkt for at nå rigtig dybt i online poker turneringer.

Vær aggressiv

Resten af turneringen skal du spille som du skulle i mid fasen og være aggressiv og stjæle når du fornemmer svaghed hos de andre. Endvidere skal du huske at give på nakken(reraise), når du fornemmer at de andre er lidt for friske. Generelt handler det i bund og grund om at justere dit spil til bordet og vær på vagt overfor de andre, men se om du ikke kan komme til at dominere bordet.

God vind med turnerings poker og husk at William Hill er et godt sted at træne.

Download William Hill Poker