Multi table turnerings strategi del 3

Juster dit spil.

Når man når midten af poker turneringen (mid) skal du til at justere dit spil, til en noget mindre tight spille stil. Det vil sige du skal til at spille lidt flere hænder og være lidt mindre selektiv i valget af start hænder. Det lyder helt sikkert nemmere end det er gjort, da man selvfølgelig skal gøre det med en vis omhu. Det er vigtigt at man stadig vælger sine ”kampe”.

Vælg de rigtige spots

Med det menes at man vælge de rigtige spots ud fra din position og dine modstanders stacks og hvor meget action der er før du skal agere. Et godt råd er at man nu begynder at blive endnu mere opmærksom på bordets dynamik, og får en feeling med hvordan de andre ”opfører” sig. Sidder du eksempelvis ved et bord, hvor der er masser af action fra et par af dine modstandere, og det konsekvent er de samme personer der hele tiden laver moves. Hvis det er tilfælder, skal du helt sikkert justerer dit spil efter dette, alt efter hvilken position du har i forhold dem.

Vær observant

Bliver du eksempelvis angrebet af de samme personer hver gang du sidder i big blind, jamen så er det måske på tide at du sætter dem på plads og giver dem et reraise. Med andre ord gælder det om at du ikke lader dig styre for meget og selv forsøger at komme til magten ved bordet. Er det et passivt bord hvor folk er mere tilbøjelig til at folde og passe på deres chips, så skal du helt klart løsne op og sørge for at udnytte de andres manglende lyst til at spille. Det er af gode grunde svært at komme med nogle konkrete eksempler på hvornår du skal gøre det ene og det andet, men ser du en modstander åbne 3/5 hænder, så har han højest sandsynligt ikke varerne hver eneste gang.

Reklame:

Spil hos William Hill Poker Super Series- denne serie er tilbyder billige poker turneringer med added præmier. Som et eksempel har mandagens Super Series et buy in på £5+0.5 og £1000 ekstra i præmiepuljen. En fin pokerturnering at øve sig i.

Download William Hill Poker