Multi table turnerings strategi del 1

Hvem har ikke prøvet at sidde i en online poker turneringer, og have været flyvende i 5-6 timer i træk? Man har spillet sit A spil hele turneringen igennem, og har styret bordene med hård hånd. I de sidste afgørende timer af turneringen hvor præmierne for det første begynder at blive rigtig sjove og for det andet hvor dine modstanders stacks pludselig bliver større og blinds også pludseligt er blevet store, sker der ofte det for mange spillere at de begynder at spille ude af ”zonen”. Enten bliver man for tight og tør ikke at spille som man gjorde tidligere i turneringen eller man bliver alt for løs og desperat efter at samle chips sammen.

Tænker for meget over tingene

Det sker ofte for de urutinerede pokerspillere der pludselig begynder at tænke for meget over alle de dejlige penge, der nu er inden for overkommelig rækkevidde, og jo tættere på det berømte finalebord de kommer, jo mere gele får de i musefingeren. Det er som om at hånden bliver besat og musen ikke gør som de vil og det næste de ser, er at den ellers så store og nydelige stack svinder lige så langsomt ind til ingenting.

Pludselig er gode råd dyre! Spilleren har jo bevist at han godt kan spille poker ellers havde han ikke fået skrabet den store stack sammen i de første par timer. Basale ting som valg af starthænder og position spil sidder på rygraden. Men desværre tager man sig selv i, endnu en gang at sidde og stirre på lobbyen og kan konstatere at man er røget ud af turneringen som nr. xx.

Næste del byder på råd om end-game strategi

I næste del kommer et par gode råd omkring hvordan du kan blive inde i turneringen og forhåbentligt komme på finalebordet med en sund stack.

Reklame:

Spil William Hill Super Series- billige turneringer med ekstra præmier. Eksempelvis har mandagens Super Series et indskud på £5+0.5 og £1000 ekstra i præmiepuljen. En stærk turnering at øve sig på turneringspoker.

Download William Hill Poker