Multi-table leaderboard hos PokerStars

At spille online turneringer hos PokerStars har sine fordele. Her finder man nemlig verdens bedste udvalg, og for at gøre det endnu mere attraktivt for dig findes der også ugentlige, månedlige og årlige leaderboards. Med disse ranglister er det muligt at blive inviteret med til specielle turneringer hvor i der er store pengepræmier på højkant, og det er kun dine resultater i deres mange MTT events der bestemmer din placering. Man kan også vinde kontante gevinster i de månedlige og årlige leaderboards, så der er virkelig meget at se frem til såfremt man ønsker at spille hos PokerStars.

Vind årets leaderboard

PokerStars vil hvert år tage dine 100 bedste resultater og sammenligne dem med de øvrige spillere. Skulle det være dig der har gjort det bedste i årets løb vil du få et unikt PokerStars Passport som giver dig adgang til hele 5 store live turneringer hvor både indskud, hotelophold og lommepenge er sponseret af netop dem. For dem der ender på 2. eller 3. plads vil der også følge sådan et pas, men blot med tre eller to events inkluderet. Ligegyldigt om man spiller lidt eller meget, kan man derfor få adgang til spændende oplevelser via denne kampagne.

Bliv kunde hos PokerStars

Med 3 forskellige typer af leaderboards, et gennemtænkt VIP program og en uhørt stor bonus er der kun gode grunde til at vælge PokerStars. Ved at oprette en konto hos deres pokerside og benytte koden PSP7824 under tilmelding vil man få en 100 % bonus på op til $600. Denne bonus kan du så spille fri ved at deltage i deres mange MTT turneringer eller andre typer af poker. Du kan nemlig også spille den fri ved at deltage i cashgames og Sit & Go turneringer som findes i et utal af typer og prisklasser.

Opret en konto her