March On promotion hos Mermaid Poker

En helt ny promotion har set dagens lys hos Mermaid Poker, og der er rigtig god grund til at spidse ører. Den 12. april 18.15 dansk tid vil der nemlig blive spillet en online turnering ved navn March On, og her er der en garanteret præmiepulje på imponerende €15.000. Ved at være ihærdig ved bordene i marts måned kan Mermaid Poker sende dig med til eventen, og hver eneste hånd du spiller vil gavne dig i det lange løb. Du vil nemlig få 1 ekstra chip til turneringen i april for hver raked hånd du spiller i diverse cashgames.

Top 500 får adgang

Denne kampagne kører fra den 1-31. marts, og de 500 mest aktive spillere vil alle kvalificere sig til den endelige freeroll. I denne turnering vil der være en garanteret førstepræmie på €4.500, så der er virkelig fine muligheder for at tage den helt store gevinst med hjem hvis man når til tops den 12. april. Kunne du derfor godt tænke dig at vinde et sæde til den enorme €15.000 event, skal du bare sørge for at spille så meget som du kan i marts måned hos Mermaid Poker.

Følg stillingen

Mermaid Poker har med dette tilbud også valgt at lave en stilling for de spillere der er med i kampagnen. Man kan således logge ind på The Player Zone og se hvordan ens rang ser ud, og det er en fin funktion at benytte af sig.

Sørg derfor for at du får spillet så mange raked hånd som du har mulighed for i marts måned, og så kunne du være med når de €15.000 skal uddeles i starten af april. Vær dog opmærksom på at det kun er raked hænder via cashgames der tæller med, så der er desværre ingen gulerod at hente for dem der spiller STT & MTT turneringer.

Opret dig hos Mermaid