Mange muligheder hos Fortune Poker

Som spiller hos Fortune Poker har du mulighed for at logge ind på din poker konto direkte på deres flotte hjemmeside og tjekke alle dine statistikker. Dette er en enestående mulighed som øvrige sider på Boss Media netværket ikke tilbyder.

Se dine hænder direkte

Gennem denne funktion er det muligt at se alle de hænder man har spillet og holde styr på hvordan ens status på bonusser ser ud samt meget andet. Det er desuden muligt at gennemgå hænder fra spillede MTT og STT turneringer. På denne måde vil du have nem adgang til dit spil, og det giver dig en god mulighed for at forbedre dine evner i poker.

For at nyde denne lækre feature skal du blot oprette dig som spiller hos Fortune Poker og foretage et indskud. Når du går i gang med at spille poker vil du automatisk kunne logge ind på hjemmesiden og tjekke alle dine statistikker ved blot at oplyse dit brugernavn og din PIN kode som du finder i softwaren. Disse gode muligheder for at gå ens spil efter i sømmene, giver tålmodige og ihærdige spillere muligheden for at forbedre sig uden at betale dyrt for programmer.

Udover den lækre funktion på hjemmesiden har nye kunder hos Fortune Poker også mulighed for at få en lækker 200 % sign-up bonus. Det er svært at finde øvrige sider, hvor man får en bonus på det dobbelte af ens indskud, og det gør også Fortune Poker mere attraktivt.

Indsæt €500 og få €1000 i bonus

Når du har installeret softwaren og registreret en ny konto skal du blot foretage et indskud og så vil din bonus blive krediteret din bonus konto med det samme. Hvis man har mulighed for at lave et indskud på €500 vil man få det mest mulige ud af bonussen og se frem til at frispille intet mindre end €1.000!

Opret en Fortune Poker konto nu!