Kom med til Irish Open 2012 igennem William Hill Poker

Allerede fra den 30. oktober 2011 havde du mulighed for at spille med i satellitturneringer hos William Hill Poker der kan sikre dig et sæde til næste års udgave af Irish Open.

Lige præcis denne turnering har vist sig at være en særdeles populær en af slagsen og der er således altid masser af danske navne der vælger at drage til Dublin for at jage den store gevinst, såvel som internationale stjerner. Kunne du derfor tænke dig at komme med til Irland og spille med om millioner af euro skal du kvalificere dig hos William Hill Poker.

All Inclusive pakker

William Hill Poker har i forbindelse med deres udbud af satellitturneringer til Irish Open 2012 valgt at lave alle pakker til såkaldte All Inclusive pakker. Det betyder at hver pakke vundet online hos William Hill Poker vil indeholde indskuddet på €3200+€30 såvel som €395 til hotelophold, €60 til registreringsafgifter såvel som €655 til flybilletter og lommepenge.

Du skal derfor bare læne dig godt tilbage og glæde dig til en sand perle af en pokerturnering med alt inkluderet hvis du er blandt de dygtige og heldige kvalificerende spillere.

Main Satellite Event hver søndag

Hver søndag er det finale tid hos William Hill Poker, og her vil der være garanterede pakker på højkant. Det koster €200+€15 at købe sig ind i finalen, men du kan med fordel prøve at kvalificere dig langt billigere gennem de daglige satellitturneringer som findes i et væld af både prisklasser og varianter.

Sørg for at du har fået oprettet en konto hos William Hill Poker, og er det ikke gjort endnu kan du tilmelde dig gratis og få op til $2000 i bonus på din første indbetaling af penge og glæde dig til at spille masser af bonus penge fri imens du prøver at vinde en pakke til Irish Open 2012.

Få William Hill bonus her!