Kom gratis med til Aussie Millions 2012 hos Party Poker

Nedtællingen til Aussie Millions 2012 er så småt ved at være startet, og allerede nu giver Party Poker dig muligheden for at komme med til Melbourne for at spille med i en af årets mest afventede live turneringer. Det hele kører fra den 21. november og frem til januar måned hvor Aussie Millions endelig starter og din vej til Australien kan blive helt gratis.

Party Poker afholder nemlig hver dag gratis satellitturneringer som kan give dig en plads i deres ugentlige finaler, og derfor kan du vinde en pakke til en værdi af $16.000.

Sådan kvalificerer du dig

Den billigste vej til Aussie Millions foregår via deres daglige freerolls hvor de 25 bedste spillere vinder adgang til Aussie Millions Sub Qualifier Speed Rebuy. Denne turnering koster $2 at være med i, men kan altså kvalificeres til gratis.

Herfra kan du avancere til den næste satellitturnering hvor fra man kan komme med til den daglige finale hvor 1 ud af 10 spillere vil få adgang til den endelige finaleturnering som spilles hver søndag. For hver 25 spillere der tilmelder sig den ugentlige finale vil 1 spiller vinde en $16.000 Aussie Millions pakke.

Det vinder du

Skulle du blive en af de dygtige kvalificerede spillere hos Party Poker vil din pakke til Aussie Millions 2012 indeholde $11.400 i indskud til Main Event, 8 overnatninger på Crown Promenade Hotel ved siden af Crown Casino og endeligt $2500 i lommepenge.

Du kan derfor se frem til en uforglemmelig oplevelse hvis du bliver en af de heldige vindere, og med muligheden for at komme gratis med til Aussie Millions bør man seriøst overveje at blive kunde hos Party Poker.

Tilmeld dig deres fremragende pokerside med koden RIDE500 nu og så får du også op til $500 i bonus.

Få bonus og spil med om Aussie Million pakker!