IHateJuice knuste Patrik Antonius endnu engang

Det er de færreste pokerspillere, der ønsker at spille et yderst højt spil poker mod navne som Phil Ivey og Patrik Antonius, og med god grund. De to spillere regnes af mange for at være de to bedste i verden og har gennem tiderne vundet millioner og atter millioner af dollars gennem både turneringer og i de største cashgames. Hverken Patrik Antonius eller Phil Ivey er blege for at spille alverdens formater af poker som NLHE, PLO eller FLHE, men i den sidstnævnte variant har de nok begge fundet deres overmand.

Utal af kampe imod de store

Den frygtløse tyske Fixed Limit Hold’Em specialist ’IHateJuice’ har året igennem spillet et utal af lange kampe mod både Antonius og Ivey, og efter blot et par sessions fortalte Ivey ærligt, at han ikke mente han havde en fordel mod den ukendte tysker og således takkede han nej til at spille yderligere mod ham. Patrik Antonius der har tabt næsten $1.000.000 til tyskeren, virker dog til at være sulten efter at få revanche, men det er nok ikke lige noget der kommer til at ske i den nærmeste fremtid.
Til trods for at Patrik Antonius ofte spiller mod tyskeren, må han nok bare snart sande at tyskeren er en klasse eller to bedre end Antonius selv, og at Antonius selv har en lidt anden mening har nu kostet ham betragtelige summer.

I mandags tørnede de to herrer så sammen endnu engang, og igen kunne tyskeren rejse sig som suveræn vinder med et flot plus på $283.442, og man må mene at Patrik Antonius nok bør se sig om efter andre modstandere, som han har en større fordel imod.

Fremragende år for tyskeren

Året 2010 har ganske enkelt været et fremragende år for den stadig ukendte tysker, der ikke har ønsket at afsløre sin identitet endnu, og nu hvor året er ved at være slut har tyskeren indtil videre vundet $2.200.000, og $900.000 af dem kommer udelukkende fra Patrik Antonius.

Det skal blive spændende at se om de to herrer snart vil være at finde i en stor match igen.