GSOP VIII Cheaproll hos Betsafe Poker

Der er lige nu tusindvis af ivrige pokerspillere fra hele Europa der ser frem til den næste udgave af Grand Series of Poker Online, og det har de god grund til. I år garanteres der nemlig hele $3.250.000 fordelt over 18 events, men for dem der ikke har råd til at være med har Betsafe Poker nu iværksat et rigtig godt alternativ. Navnet er GSOP Cheaproll og her har man mulighed for at spille med om $3000 i tilføjet præmiepulje fordelt over 18 turneringer samt den endelige Grand Slam finale.

Uhørt billigt

Prisen for at være med i disse Cheaproll turneringer er vanvittigt lav, og de billigste af slagsen koster kun $0.02 at købe sig ind i. Det bedste af det hele er faktisk at hver turnering byder på en Added præmiepulje, så de penge som spillerne bidrager med vil blot øge præmierne. For også at kræse ekstra meget omkring deres kunder hos Betsafe Poker har de også valgt at tilbyde mere end bare No Limit Texas Hold’Em. Således har man også mulighed for at spille spændende varianter som Pot Limit Omaha, Omaha Hi/Lo, Fixed Limit Hold’Em og meget andet.

God for småspillere

For de pokerspillere som kun gebærder sig på de laveste takster er dette et sandt mekka, og det kan kun anbefales at man opretter sig hos Betsafe Poker inden for snarlig fremtid så man kan være med når denne uhørt billige udgave af GSOP VIII finder sted. Finalen vil her også hedde Grand Slam, og for en pris på $2.10 kan du dyste imod hundredevis af andre spillere, og her vil der være intet mindre end $1000 i tilføjet præmiepulje.

Registrer dig hos Betsafe Poker nu og vær med fra den 26. februar når GSOP VIII Cheaproll finder sted hos dem.

Tilmeld dig Betsafe Poker