Gigantisk ugentlig freezeout turnering hos Bet365 Poker

Bet365 Poker har hver lørdag en spændende freezeout turnering hvor intet mindre end $35.000 er garanteret. Turneringen byder på et væld af gode fordele som en dyb struktur, lange niveauer, en stor stack og masser af poker for pengene. En af de helt åbenlyse fordele ved at spille med i denne turnering er at den starter 18.30 hver eneste lørdag, og det tidspunkt er betragteligt bedre end de fleste store turneringer som passer dårligt til danske spillere og ofte resulterer i at man må ofre hele natten på at vinde en bunke skillinger.

Prisen for deltagelse lidt over 500 kroner

Turneringen koster $100+$9 at være med i og er derfor i midten af tabellen for hvad man kan forvente af en freezeout turnering, men det opvejer meget vilkårene at hver spiller vil starte med 5.000 i chips og hvert niveau er på 15 minutter. Dette giver plads til masser af spil gennem hele turneringen, og er derfor et glimrende valg for de spillere som vægter deepstack poker højt og en sund struktur.

S’ndag er store turneringsdag

Søndag er som bekendt den dag hvor de absolut største turneringer bliver spillet, og det kan derfor være en særligt god ide at træne ens spil dagen før med denne fine turnering. Hvis du synes at indskuddet lyder en anelse for højt selvom at turneringen har en fabelagtig sammensætning så er der også rig mulighed for at komme langt billigere med. For $8 eller $11 kan du vinde et sæde til turneringen gennem satellitturneringer hos Bet365 Poker, og så kunne din betaling for at være med blive mindre end 10 gange så billig som dem der køber sig direkte ind.

Vær med hver lørdag 18.30 når turneringen finder sted hos Bet365 Poker og få fat i deres flotte sign-up bonus på hele 200 % op til $1000 helt gratis!