Garanterede turneringer hos Ladbrokes Poker

Ladbrokes Poker har i mange år været et af de foretrukne valg for de danske pokerspillere der går op i både gode spil, men så sandelig også skattefrihed. Ladbrokes var en af de første udbydere af online poker der fik et bindende svar om at alle gevinster vundet hos dem er skattefrie, og sådan er det heldigvis stadigvæk.

 Det er dog kun en brøkdel af de mange gode grunde der er til at man skal vælge Ladbrokes Poker. Her finder du nemlig også garanterede turneringer med en samlet præmiepulje på mere end €3.000.000 hver eneste måned.

€100.000 turnering hver søndag

Hver søndag spilles der en €100.000 garanteret turnering hos Ladbrokes Poker der besidder et lavt indskud og masser af store præmier. Turneringen finder sted alle søndage på nær den første i hver måned hvor en €200.000 event bliver spillet.

Derudover finder du også en €30.000 turnering med et noget billigere indskud som også spilles hver uge, så hvis du er på jagt efter de helt store præmier og gerne vil kunne vinde enorme summer af penge, så er Ladbrokes Poker et helt oplagt valg for dig.

5300 kroner i bonus

Hvis du ikke endnu har haft glæden ved at være kunde hos Ladbrokes Poker bør du benytte dig af muligheden med det samme. Her finder du nemlig en stor skattefri pokerbonus til nye spillere på op til 5300 kroner, og samtidig med at du spiller denne bonus fri kan du træde et skridt nærmere deres enorme VIP program der giver dig mulighed for 30 % i rabat på raken hver måned samt invitation til et hav af fede VIP events.

Spil med i de garanterede turneringer der finder sted 24 timer i døgnet og find ud af hvorfor tusindvis af danske pokerspillere allerede er blevet kunder hos Ladbrokes Poker.

Klik her og få Ladbrokes Poker bonus!