Bliver Nicklas Bendtner topscorer for anden sæson i streg?

Selvom Eliteserien først sparkes i gang igen til maj, så er det aldrig for tidligt at tage et kig på, hvem der bliver topscorer i Norges bedste fodboldrække. Særligt ikke når man tænker på, at danske Nicklas Bendtner løb med titlen i sidste sæson. Han spiller stadig for Rosenborg, selvom der var interesse for ham i vintervinduet, så han har chancen for at genvinde titlen i år. Men gør han det? Og hvis ikke gør det, hvem scorer så flest mål i Eliteserien? Vi tager et kig på de forskellige kandidater i denne artikel og kommer med vores bud på, hvem vi tror, der bliver topscorer i år.

 

Odds på hvem der bliver topscorer hos 888sport

Nicklas Bendtner

Manden, myten, mysteriet. Nicklas Bendtner har haft en mærkværdig karriere. Allerede som 16-årig skiftede han til Arsenal, hvor Arsène Wenger stod klar med åbne arme. Han havde nemlig set, at Bendtner var en rigtig bomber. Den danske angriber fik dog aldrig rigtig indfriet forventninger, selvom han havde nogle gode perioder i Premier League. Blandt andet da han var lejet ud til Birmingham i 2006/2007-sæsonen, hvor han scorede 13 mål i 48 kampe for Championship-klubben. Eller da han var udlånt til Sunderland i 2011/2012-sæsonen, hvor han lavede otte mål i 28 Premier League-kampe. Han har endda også haft et par fine sæsoner hos The Gunners, hvor han lavede et to-cifret antal mål. Det var i 2008/2009-sæsonen samt 2009/2010-sæsonen.

Der har dog også været en hel del lavpunkter i hans karriere. Blandt andet udlejningen til Juventus i 2012/2013-sæsonen, hvor han 11 kampe og ikke scorede et eneste mål. Eller hans ophold hos tyske Wolfsburg eller engelske Nottingham Forest, hvor han heller ikke slog igennem.

For Rosenborg har han dog været fyr og flamme siden skiftet i januar 2017. Han endte som Eliteserien-topscorer i sin første sæson med 19 ligamål i 29 kampe. Alt i alt noterede han sig for 23 mål i 43 kampe, da han også fik scoret fire gange i Europa League. Hvis han ikke skifter væk fra klubben i sommerens transfervindue, så er sandsynligheden stor for, at han genvinder topscorertitlen. Tror man på det, så kan man få odds 3,00 hos bookmakeren 888sport.

 

Spil på Lord Bendtner bomber hos 888sport

 

Alexander Söderlund

Et andet bud på en topscorer er norske Alexander Söderlund som spiller sammen med Nicklas Bendtner i Rosenborg. Han blev hentet til klubben i januar måneds transfervindue. Særligt hvis hans danske angrebsmakker bliver solgt til sommer, så kommer han til at få meget spilletid, og derved score mange mål. Det har bookmakerne da også bidt mærke i, og vi synes ikke, at der er særlig god værdi i at spille på, han noterer sig for flest scoringer i Eliteserien. Særligt ikke når Nicklas Bendtner ovenpå sin sidste sæson er det klare førstevalg i Rosenborg-angrebet. Hvis Söderlund bliver topscorer, får man odds 5,00 hos 888sport.

Patrick Mortensen

Den anden dansker på vores liste er Sarpsborg-angriberen Patrick Mortensen. Hans klub har faktisk hentet en anden dansk angriber i vintervinduet. De har nemlig erhvervet sig Ronnie Schwartz fra Waasland-Beveren. Derfor kommer der også til at være en del konkurrence imellem de to danskere, og derfor har vi ikke den store fidus til, at Patrick Mortensen kommer til at score allerflest mål af samtlige spillere i Eliteserien. Hvis det sker, så belønner 888sport det med odds 7,00.

Mustafa Abdellaoue

De fleste danskere kan nok huske Mustafa Abdellaoue fra hans tid i Alka Superligaen, hvor han blev købt af FC København, men ikke rigtig slog igennem. Derfor blev han lejet ud til OB, hvor han gjorde det bedre, men stadig ikke blev nogen stor Superliga-stjerne. Derfor skiftede han til Aalesund, hvor han fik scoret en masse mål, hvilket gjorde at Strømgodset hentede ham til klubben i vintervinduet. Hvis han kan forsætte storformen fra sidste sæson, hvor han scorede 16 gange i 30 kampe, så ligner han et rigtig godt bud på en Eliteserien-topscorer. Man kan også få odds 7,00 hos 888sport, hvis man har fidus til Mustafa Abdellaoue.

 

Odds på Mustafa Abdellaoue hos 888sport

Ohi Omoijuanfo

Manden der kom tættest på at vælge Nicklas Bendtner af tronen i sidste sæson. Hvis det ikke var for hans skade i slutningen af sæsonen, så havde han måske også gjort det. På trods af han kun spillede 27 kampe, så scorede han alligevel 17 gange i Eliteserien. Meget imponerende særligt når man tænker på, at han slet ikke kom på tavlen efter han kom tilbage fra sin skade. Han scorede altså ikke i sine sidste fire kampe for klubben, hvilket betyder, at han reelt lavede 17 mål i 23 kampe. Det ligner helt klart det bedste bud på en førsteudfordrer til den danske bomber Lord Bendtner. Hvis Ohi Omoijuanfo skyder Eliteserien i stykker, giver det odds 9,00 hos 888sport.

 

Spil på Ohi Omoijuanfo hos 888sport