Danskere med kurs mod nyt finalebord ved GSOP Malta

OnGame der er et af verdens største poker netværk har med deres Grand Series of Poker taget sit stop på den dejlige ø Malta hvor blandt andet Morten ’MortenVM’ Varbæk Mortensen lige nu kæmper en gæv kamp for at blive blandt de sidste spillere på finalebordet i den store turnering.

Ikke den eneste dansker

Det er ikke kun ’MortenVM’ der har fundet vej til turneringen, også Stefan Raffay der i 2007 vandt DM i Poker er også at finde blandt de resterende spillere og de har begge et godt udgangspunkt for at gå hele vejen i den store turnering.

Morten har i skrivende stund en stack på 179.500 chips hvilket er en smule over average der er på 148.000 chips. Han har dog tidligere på dagen været oppe i den helt tunge ende af feltet da han kom i knap 290.000, men efter et par pots der ikke gik danskerens vej kan han nu altså gøre sig klar med 179.500 som giver ham en fin position blandt de resterende 45 spillere.

Stefan Raffay kommer til at have 179.000 chips med sig til spillet om søndagen som altså kun er 500 chips mindre end Morten Mortensen og således kan man kun håbe at de to danskere får vind i sejlene når spillet igen genoptages Søndag.

Raffay roser også arrangørerne af turneringen og hele måden eventen er stablet på benene. Der er styr på tingene og niveauet virker overkommeligt ifølge den tidligere danmarksmester i poker.

Stefan udtaler blandt andet følgende

– Det er en lækker turnering. Niveauet er meget forskelligt fra bord til bord. Jeg vil sige, der stadig er en del dygtige spillere i feltet. Det, der så er forskellen på denne turnering og en EPT, er bundniveauet for de uøvede. Det er klart lavere synes jeg. Nu gælder det om at få et godt table draw når vi går i gang her kl. 14 afslutter Stefan Raffay.

Der venter vinderen af turneringen en præmie på €72.550 som i dansk valuta svarer til 540.000 kroner.

Vind GSOP sæde på Bet24