Betsson Poker med et godt tilbud

Det har altid indeholdt gode belønninger at blive kunde hos Betsson Poker, men nu kan man også få adgang til en $500 turnering hvis man laver ens første indskud.
Betsson Poker synes nemlig at du skal have en ekstra god chance for at få opbygget en sund kapital til dit spil, og derfor kræves der kun 1 optjent player point før du kan være med i den omtalte freeroll.
Turneringen har altså $500 i garanteret præmiepulje, og den er kun åben for nye indbetalende kunder, så der er god værdi i at deltage.

Vælg en bonus

Der skal selvfølgelig også være en lækker bonus til dig, så derfor kan du vælge imellem fem forskellige slags.
Den første af slagsen har en værdi af $150, og den største er på intet mindre end $2000.
Hver af de forskellige bonusser har deres eget unikke krav for hvor mange player points du skal optjene, og når det er klaret, vil beløbet blive frigivet til din konto.
Det er derfor særdeles indbringende og meget attraktivt at få oprettet en konto hos Betsson Poker, og de har endda også et væld af gode tilbud hver eneste måned.

Mange gode promotions

Betsson Poker bruger tusindvis af kroner på at forære præmier væk til deres spillere hver eneste måned, og derfor kan du få mere værdi ud af dit spil ved at være kunde her.
Lige nu kan du blandt andet være en del af deres store $20.000 rake race med uhørt store præmier, og der er også mulighed for kvalifikation til GSOP Live finalen der spilles i Den Dominikanske Republik.
Ønsker du derfor ikke at spilde tiden, og bare gerne vil i gang med at spille, så tilmeldig via linket herunder og få både en valgfri bonus samt adgang til den store $500 freeroll.

Besøg Betsson Poker