Bankroll Guide

Hvor skal man starte med at spille poker på nettet? Hvilket pokerrum er bedst til nye spillere, som gerne vil bygge en poker bankroll fra bunden?

I denne bankroll guide på Hellere Bet end Fold, kan du følge tre trin, som tager dig fra nybegynder bonussen med 100 kr. gratis og automatisk €200 bonus hele vejen til den største bonus på listen – nemlig $600 hos PokerStars.

Inden du kaster du ud i spillet, så følg denne bankroll guide, og se hvordan du kan bygge din bankroll op fra bunden, ved at udbytte fire suveræne bonustilbud i den rigtige rækkefølge. Det er naturligvis ingen sikker vej til overskud, for det hele afhænger til syvende og sidst, om du kan holde på kortene, men er du en god pokerspiller, så er dette din vej fra start til top.

God fornøjelse med vores bankroll builder-guide!

 

Trin 1 – Unibet Poker

unibet-green-300x300Start din nye pokerbankroll hos Unibet Poker, hvor du får 100 kr. gratis at spille NL4 for. Når du har set 750 flops på NL4, kan du tage dine gratis 100 kr. og alle dine gevinster med dig videre, og gå i gang med at spille din bonus fri.

Alle nye spillere hos Unibet Poker får nemlig automatisk en €200 bonus, som er klar til at blive spillet fri uden at lave indskud. Hvis du har overskud fra dine 100 gratis kr., kan du passende fortsætte med at spille bonuspengene fri.

Bonuspengene spilles fri ved at betale rake, så det gælder såmænd bare om at få spillet noget poker for rigtige penge. Om du spiller cash games, turneringer eller sit n goes er helt op til dig. Så længe der er rigtige penge involveret, vil du optjene points og få bonuspenge udbetalt løbende.

Når du er færdig med at spille bonussen ud hos Unibet, er det på tide at cashe pengene ud og flytte videre til næste trin.

Gå til Unibet Poker ->

 

Trin 2 – Danske Spil Poker

danske-spil-poker-300x300Når du er færdig hos Unibet Poker, har du efterhånden fået opbygget en fin bankroll på et par tusinde kroner. I hvert fald hvis du har spillet godt, og undgået at være alt for uheldig. Det er nu på tide, at hente din første store indbetalingsbonus.

Hos Danske Spil Poker får du 100% op til 1000 kr. på dit første indskud, så der er tale om en bonus der er marginalt større end den sidste. Her udbetales bonussen i 10 lige store portioner, så hvis du f.eks. har indbetalt 1000 kr. og aktiveret 1000 kr. bonus, vil du få udbetalt bonussen i rater á 100 kr. Det er perfekt, hvis du ikke når hele bonussen indenfor de standard 60 dage, de fleste pokerrum opererer med ift. velkomstbonussen.

Det særligt fede ved Danske Spil Poker er også, at her er der rigtigt mange ekstra pokerkampagner og tilbud, som du kan lukrere på mens du spiller her. Hold f.eks. øje med Danske Spil Pokers Grand Slam-turneringer, som spilles flere gange ugentligt. Her er der added præmier til leaderboardet, som altid afvikles over tre turneringer på samme aften. Her er der rigtigt mange ekstra penge at hente, for addede præmier kommer altid oveni de almindelige præmiepenge.

Danske Spil er leveringsdygtig ift. disse tilbud, som du finder oftere her end mange andre steder. Den slags value er værd at tage med, for en bankroll builder som dig!

Gå til Danske Spil Poker ->

 

Trin 3 – PokerStars

pokerstars-spades-300x300Når bonussen hos Danske Spil Poker er clearet, er det på tide af mænge dig med de bedste. Verdens største online pokerrum, PokerStars, huser dagligt hundredtusinder spillere, som er på jagt efter de store præmier i turneringerne og ved cash game bordene.

PokerStars tilbyder helt op til $600 i bonus på dit første indskud. Det kræver altså en indbetaling på $600 for at få den fulde bonus, og derfor er PokerStars også sidst på den bankroll builder-guide. Det kræver nemlig det største indskud af alle på listen at aktivere bonussen, men til gengæld skorter det heller aldrig på action, så du kan sagtens nå at spille bonussen fri.

Igen udbetales bonussen løbende, efterhånden som du når dine bonus-mål, og PokerStars har en super lækker software, hvor du nemt kan se, hvor langt du er ift. din bonus.

Gå til PokerStars ->

 

Mere om vores Bankroll Guide

Som den største udbyder af bonusser til danske pokerspillere, har vi hos H-B-F gennem mange år fået opbygget et solidt omdømme, og det ubestridt bedste udvalg af bonusser til pokerspillere. Det kan dog være forvirrende at vide, hvor man skal starte, og som ny eller nuværende pokerspiller, vil vi derfor give dig muligheden for at bygge en solid bankroll med de bedste bonusser hos H-B-F.

Guiden er ikke en sikker vej til succes, men gennem de mange tilbud kan du gøre dig klar til at stifte bekendtskab med et væld af forskellige udbydere, og fordelen er at du som ny kunde gennem H-B-F vil være sikret den bedste bonus hos alle udbyderne.

For relativt få penge og et godt kendskab til No Limit Texas Hold’Em, er du snart på vej til at prøve de bedste tilbud trin for trin, og med den bedste bonus hos hvert eneste site du kommer forbi med vores gennemførte guide.

Gennem denne guide vil du som tidligere omtalt stifte bekendtskab med de fleste anerkendte pokersider, og der er flere fordele ved at benytte denne guide. Du får den bedste poker bonus, og du får muligheden for at prøve at spille hos de forskellige udbydere, inden du vælger den side, som du fremover primært vil spille på.

For et fuldt overblik over de online pokerrum vi anbefaler i denne bankroll guide, kan du besøge denne oversigt over online pokerrum.

Det er dog ikke kun de bedste bonusser du kan glæde dig til, flere af tilbuddene i denne guide giver også adgang til eksklusive freeroll turneringer, hvor du gratis kan spille med om kontante præmier.

Vi anbefaler at du bruger enten NETeller til at lave dine indskud og udtræk, da det gør det meget nemmere og billigere for dig som kunde, end hvis du benytter kreditkort eller bankoverførsler til dette.

 

Afsluttende ord

Denne guide er lavet til at give dig den bedst mulige start på online poker. Alle bonusser er helt legale og opfylder alle krav fra de forskellige sider og/eller netværk. Det er vigtigt at man læser de konkrete detaljer om de forskellige bonusser for at undgå nogen former for misforståelser.

Spil godt, og gør dig klar til at spille hos de førende udbydere med markedets bedste bonusser.