Bad Beat Jackpot hos Danske Spil

At tabe stort og samtidig vinde den helt store gevinst lyder som noget en fuld mand kunne have sagt, men det er faktisk tilfældet hos Danske Spil hvis man benytter sig af deres Bad Beat Jackpot borde. Her kan du nemlig få en enorm gevinst hvis du taber med minimum fire ens i 8’ere eller bedre. Du skal dog være klar over at minimum 4 spillere skal deltage i hånden, og det er nødvendigt at den går til showdown. Opfylder du disse krav og er placeret på et af de specielle borde kan du se masser af penge komme din vej.

Kun cashgames

Den store Bad Beat Jackpot eksisterer kun på udvalgte cashgame borde, og derfor kan du ikke vinde en del af jackpotten hvis du f.eks. spiller STT eller MTT turneringer. Udvalget er dog stort inden for de kontante borde, og du finder således et væld af forskellige takster. Spilleren der får uddelt det store Bad Beat vil få hele 50 % af den totale jackpot, og udover dette får vinderen af hånden 25 %. De resterende penge fordeles blandt de øvrige spillere som var en del af hånden, og man skal derfor være aktiv ved bordene for at få del i pengene.

Dansker vandt tidligere

Party Poker har tidligere også uddelt store præmier til danske spillere, og sidste år var det en meget uheldig dansker der tabte med en Straight Flush til en højere Straight Flush. Dette udløste mere end 100.000 kroner, så det kan godt betale sig at vælge de rigtige borde når man vil sætte sig ved den virtuelle filt og spille hos Danske Spil.

Tjek den store Bad Beat Jackpot og se om du bliver den næste store vinder. Husk at du kan spille op til 1000 kroner fri som ny kunde.