50 Seat Frenzy hos Danske Spil

Søndag er den dag på ugen hvor den største online turnering finder sted hos Danske Spil, og for at give dig chancen for at komme med til alle herlighederne, kan du hver lørdag vinde et af 50 garanterede sæder. Danske Spil afholder nemlig en satellitturnering ved navn 50 Seat Frenzy, og for en pris på bare $14+$1 kan du være med i kampen om de 50 pladser til søndagens store event. For dem der synes at $15 er for stor en mundfuld, er der endda også satellitturneringer der starter på $1 og $2.50. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at være med når mere end 1 million kroner garanteres hver søndag aften.

20.35 hver lørdag

50 Seat Frenzy starter hver lørdag klokken 20.35 dansk tid, og der vil som sagt være 50 sæder garanteret til morgendagens $200.000 garanterede NLHE turnering. På trods af den uhørt høje præmiepulje, sker det faktisk tit at der kommer så mange tilmeldte at præmiepuljen bliver brudt. Det betyder at der vil være yderligere sæder til den store $200k event at spille om, og derfor kan der være endnu bedre chancer for at du er med når søndagen oprinder.

Fast tilbud

Denne satellitturnering er et fast indslag hos Danske Spil, og man kan således dyste med hver eneste lørdag aften. Hvis du dog ikke orker at bruge tid på at kvalificere dig, kan du også købe dig direkte ind i den store $200.000 garanterede event for $200+$15. Party Poker netværket er desuden også kendt for at have en uhørt høj mængde af dårlige spillere, så du kan sagtens forvente at møde flere af dem i den endelige finale.

Spil med i 50 Seat Frenzy hver lørdag, og sikrer dig et af de 50 garanterede sæder til millionturneringen hos Danske Spil.